Arkadaş İlanı İlan Ver
ciddi arkadaş arıyorum 08 Aralık 2012 Cumartesi

ciddi arkadaş arıyorum,ciddi dürüst seviyeli konuşmasını ve bir bayana nasıl davranmasını bilen ciddi niyetli bir erkek arkadaş arıyorum,bu kişiler profilimi ziyaret edip mesaj gönderebilirler iiyi günler..

Yorum Yazın

Yorumunuz

Kesinlikle Msn & Telefon Adresleri Yazanlar Onaylanmıyacaktır.

Mutlu d13 Mayıs 2017 Cumartesi

Ben mutlu 39 yaşında bekar

bozon6004 Mayıs 2017 Perşembe

selam ben mehmet bu sitedeki bayanlar birkere mesaj yazıyorlar biz erkekler mesaj yazınca birdaha geri mesaj yazmıyorlar bana nedenini yazabilirmi.

Sondurak197504 Mayıs 2017 Perşembe

Merhaba bende erkeğinin herzaman yanında olacak hiçbirşey gizli saklı olmayacak benim içinde geçerli birbirimize dürüst sevgi ve saygı duyacak şekilde varsan bu yola çıkmaya bekliyorum

Sdtmtn03 Nisan 2017 Pazartesi

Selam

Emrahblmss04 Mart 2017 Cumartesi

Merhaba nbr nasılsın iyimisin melisa hanım

Esmer_ksk13 Ekim 2016 Perşembe

Merhaba melisa mesajlarını alıyorum fakat dönüş yapamıyorum skyp adresimi ekle ordan devam edelim esmer_ksk adresin bekliyorum.

yok
Buğra çınar23 Ağustos 2015 Pazar

güzellik hayatımın cennet noktası oldun gold üyesi olamadığım için ulaşamıyorum sana ve sana olan aşkıma

yok
hakansvn08 Mayıs 2015 Cuma

Melissa ben sana mesaj yazdım almadın mı,buradan bana yazarmisin

güney barıs200029 Eylül 2014 Pazartesi

ETRAFINI MUM IŞIĞIYLA AYDINLATANLARIN,KENDİNİ MEŞALE IŞIĞI SANMALARI ÇOK ÜZÜCÜ... GÜZELLİĞİN LE BURDA ARAYIŞTAYSAN ,HUYUNDA BİR SIKINTI VAR KUZUM

yok
HABİSKUS19 Eylül 2014 Cuma

sevgili melissa mesajlarını okudum tabiki çok güzl ve gençsin,ikincisi ben fenerbahçeliyim hoşcakal